Dovlecei umpluti cu soufle de branza




O reteta simpla de tot si de sezon,dovleceii acestia suavi merg bine langa un gratar si un sos de iaurt sau o salata de varza.Si sper ca v-am dat o idee delicioasa pentru o masa usoara de vara,spor la gatit!

Dovlecei umpluti cu branza

6 dovlecei marisori
150 gr telemea de vaca
250 gr smantana
4 oua
100 gr cascaval ras
marar,ulei,sare,piper
o lingura faina

Cureti,tai in doua dovleceii pe lungime si cu o lingurita,le scoti miezul.
Prajesti corabioarele foarte putin,in ulei incins.


Miezul dovleceilor il toci si il fierbi cu putina apa si o lingura ulei.Iese un piure caruia ii adaugi branza rasa,2 oua,o lingura faina,1 lingura smantana,marar,piper si sare.
Umpli corabioarele si torni deasupra smantana ramasa,in care ai amestecat 2 oua.
Dai la cuptor pana se rumeneste frumoas deasupra.

Comentarii

sarah a spus…
interesanta ideea.mie cu siguranta mi-ar place asa mancare.m-am limitat pana acum la vinete umplute cu carne sa avem cornivori devotati in familie.
o zi minunata!
violette a spus…
Imi plac dovleceii in orice fel de combinatie...iar reteta ta pare super apetisanta!
o zi placuta!
Antonina a spus…
Cat de bine poate sa arate!! imi plac dovleceii foarte mult dar si mai tare imi place sufleul pe o vanata.. dar na ii tot din acelasi neam!! arata minunat!! ultima farfurie e a mea!!! Te pup
Mimmi a spus…
Yummy ce bunatate ai pregatit !
Mihaela a spus…
Ce bine arata asa rumeniti, trebuie sa fie un deliciu!
Unknown a spus…
Ce rumeni si ce gustosi trebuie sa fi fost.

Postări populare