Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

Persoane interesate

luni, 14 noiembrie 2011

Papanasi prajiti-part 2



Sunt atat de buni si de aromati si pufosi,incat nu m-am putut abtine sa nu vi-i prezint si voua,asa ca va rog familiarizati-va cu pufoseniile astea mici,ca tare buni sunt:)
Reteta o gasiti aici,nu o mai scriu inca o data.Ca si completare,va zic doar ca am pus in aluat 2 pliculete de zahar vanilat,o esenta mare de vanilie si coaja rasa de portocala si lamaie,pt topping-ul acesta minunat,am mixat bine smantana ca sa o fac mai cremoasa,iar dulceata de capsune am incalzit-o putin pe foc cu o lingura de apa.Si cam atat.


P.s
Am in frigider muuuulta branzica de vaci si niste dovleac parfumat,eu oscilez intre un cheesecake cu dovleac si caramel si o rulada de dovleac cu crema de branzica,voi ce ati gati in locul meu din ele?



8 comentarii:

Petronela spunea...

Ii ador.....chiar n-am facut de multisor...iti urez o seara placuta!!

felis spunea...

delicios arata!

Reka spunea...

Foarte apetisant!!!!

sarah spunea...

iar am ramas cu gura cascata.sincere felicitari.papanasii chiar sunt pretentiosi,daca ti-au iesit inseamna ca esti buna de maritat:))))(eu nu am facut niciodata,dar sotul meu nu stie de existenta retetei:D)
cat despre dovlea+branza dulce= love,eu zic cheesecake,desi nici rulada nu e de lepadat.astept sa vad minunatia pe care o vei face.spor la munca!

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Arata super bine.O zi buna.

Ana Maria Ciolacu spunea...

Vaaai, nu am mai mancat papanasi de cand eram mica. :))))) Trebuie sa incerc neaparat sa-i fac cu ricotta. Sper sa reusesc sa prind gustul papanasilor pe care-i facea mama cand eram mica. <3<3<3 Pupicei, frumoasa!

Cristina spunea...

Wow ce pofta mi-ai facut!!!

Top Cuisine avec Lavi spunea...

arata demential de bine! o sa incerc si eu reteta!