Tortellini cu bacon si sos alb
Se fac super rapid aceste paste si sunt asa de bune de-ti lasa gura apa numai daca te gandesti la ele.
Pastele mele au fost umplute cu branza,caci le-am luat in mare graba,eu insa recomand pentru acesta reteta ca tortellini sa aiba o umplutura de carne sau spanac,astfel sosul va fi pus mult in evidenta si aromele se vor diferentia mai bine.
Deci,pofta buna!
*
Un pachet tortellini(cu ce umplutura vreti voi)
4 linguri mari cu smantana
100 gr ciuperci proaspete
200 gr bacon
100 ml lapte
sare,piper,cimbru
100 gr cascaval
*
Se fierb pastele "al dante" si cand sunt gata se trec sub jet de apa rece.
Intre timp pregatim sosul.
Taiem baconul feliute si il rumenim intr-o tigaie incinsa in care am picurat putin ulei,
adaugam ciupercile taiate cubulete,stingem totul cu lapte,adaugam smantana si lasam sa dea cateva clocote.
La final condimentam sosul.
Punem pastele intr-o forma termorezistenta,adaugam peste ele sosul
si 2-3 felii de cascaval.
Bagam in cuptorul incins pentru 15 min.
Per total,masa va fi servita in doar 25 min.
Asa ca...sa aveti pofta!
Comentarii
Te asteapta un premiu la mine!
XOXO