Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

Persoane interesate

joi, 1 octombrie 2009

Tortellini cu bacon si sos alb


Se fac super rapid aceste paste si sunt asa de bune de-ti lasa gura apa numai daca te gandesti la ele.
Pastele mele au fost umplute cu branza,caci le-am luat in mare graba,eu insa recomand pentru acesta reteta ca tortellini sa aiba o umplutura de carne sau spanac,astfel sosul va fi pus mult in evidenta si aromele se vor diferentia mai bine.
Deci,pofta buna!
*
Un pachet tortellini(cu ce umplutura vreti voi)
4 linguri mari cu smantana
100 gr ciuperci proaspete
200 gr bacon
100 ml lapte
sare,piper,cimbru
100 gr cascaval
*
Se fierb pastele "al dante" si cand sunt gata se trec sub jet de apa rece.
Intre timp pregatim sosul.
Taiem baconul feliute si il rumenim intr-o tigaie incinsa in care am picurat putin ulei,

adaugam ciupercile taiate cubulete,stingem totul cu lapte,adaugam smantana si lasam sa dea cateva clocote.
La final condimentam sosul.
Punem pastele intr-o forma termorezistenta,adaugam peste ele sosul

si 2-3 felii de cascaval.

Bagam in cuptorul incins pentru 15 min.
Per total,masa va fi servita in doar 25 min.
Asa ca...sa aveti pofta!

2 comentarii:

Carmen spunea...

Yummmmy!
Te asteapta un premiu la mine!
XOXO

Doinitza`s cakes spunea...

tortelini sunt pastele preferate ale ficei mele,cele cu branza si sunca