Faceţi căutări pe acest blog

Se încarcă...

Persoane interesate

joi, 2 iunie 2011

Salata a la russe


O sa spuneti ca aceasta salata seamana izbitor de mult cu cea de boeuf,poi chiar asa si este.Asadar,va prezint surata ei rusoaica,care se face fix la fel,doar ca nu contine gogosar murat si carnea de vitel se inlocuieste cu sunca de Praga.

Salata a la russe



Ingrediente pt 4 portii:

500 gr cartofi
1 telina
4 morcovi
300 gr sunca de Praga
castraveti murati
1 cutie cu mazare boabe
un galbenus crud
un galbenus fiert tare
1 lingurita mustar
zeama de lamaie
aprox 500 ml ulei
sare


  • Intr-un castron pune galbenusul crud,adauga-l pe cel fiert si pasat,amesteca-le bine cu mixerul sau telul pana se formeaza o pasta,apoi incorporeaza mustarul si uleiul putin cate putin.La final adaugam zeama de lamaie si potriveste de sare.
  • Curata legumele si pune-le la fiert,mazarea se fierbe separat circa 6-7 min..Taie in bucati mici castravetii murati,sunca si legumele fierte.
  • Adauga mazarea si amesteca totul cu maioneza,potriveste de sare.Se serveste rece.

3 comentarii:

Andrei Simonov spunea...

Toate culorile alea...arata minunat! :D

annemineli spunea...

Merhabalar; çok lezzetli görünüyor.Ellerine sağlık..sevgilerrr..

Andrei Simonov spunea...

Bu gerçekten çok lezzetli olduğunu!