Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

Persoane interesate

vineri, 7 august 2009

Paste cu ton


Ingrediente:
300 gr paste de orice fel
2 oua
300 gr telemea de vaca
o cutie ton in ulei
cascaval pentru garnisit

Cum procedam:
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet in apa clocotita in care am pus o picatura de ulei si un praf de sare.

Scurgem pastele de apa si le trecem sub jet de apa rece.

Cat timp se racesc pastele radem branza si amestecam cu cele 2 oua.

Punem pastele intr-o forma potrivita ca marime adaugam telemeaua,tonul si amestecam bine.

Punem totul la cuptor pentru 30 de minute,aproape de final radem deasupra putin cascaval.
Pe cat sunt de simple,pe atat sunt de bune.
Reteta o stiu de la mama si o fac de cate ori am pofta de ceva bun si rapid.

3 comentarii:

kity spunea...

delicioasa,reteta ta am sa o incerc..

Anonim spunea...

scuze, dar asa ceva.............
un italian s-ar sinucide daca ar vedea reteta

"paste cu ton" este ceva simplu si delicios:ulei masline, usturoi, rosii, ton, capere (sau masline sau ansoa)
si nu se pune branza, de niciun fel
si pastele DE CALITATE nu se clatesc niciodata!

Craita spunea...

Draga anonim, nu cred ca am avut vreodata intentia de a prezenta aceasta reteta ca fiind italiana, este varianta mea pentru macaroanele cu branza clasice, asa ca italianul nu are decat sa se sinucida, mie nici ca-mi pasa!