Faceţi căutări pe acest blog

Se încarcă...

Persoane interesate

marți, 12 iulie 2011

Dovlecei umpluti cu soufle de branza




O reteta simpla de tot si de sezon,dovleceii acestia suavi merg bine langa un gratar si un sos de iaurt sau o salata de varza.Si sper ca v-am dat o idee delicioasa pentru o masa usoara de vara,spor la gatit!

Dovlecei umpluti cu branza

6 dovlecei marisori
150 gr telemea de vaca
250 gr smantana
4 oua
100 gr cascaval ras
marar,ulei,sare,piper
o lingura faina

Cureti,tai in doua dovleceii pe lungime si cu o lingurita,le scoti miezul.
Prajesti corabioarele foarte putin,in ulei incins.


Miezul dovleceilor il toci si il fierbi cu putina apa si o lingura ulei.Iese un piure caruia ii adaugi branza rasa,2 oua,o lingura faina,1 lingura smantana,marar,piper si sare.
Umpli corabioarele si torni deasupra smantana ramasa,in care ai amestecat 2 oua.
Dai la cuptor pana se rumeneste frumoas deasupra.

6 comentarii:

sarah spunea...

interesanta ideea.mie cu siguranta mi-ar place asa mancare.m-am limitat pana acum la vinete umplute cu carne sa avem cornivori devotati in familie.
o zi minunata!

violette spunea...

Imi plac dovleceii in orice fel de combinatie...iar reteta ta pare super apetisanta!
o zi placuta!

Antonina spunea...

Cat de bine poate sa arate!! imi plac dovleceii foarte mult dar si mai tare imi place sufleul pe o vanata.. dar na ii tot din acelasi neam!! arata minunat!! ultima farfurie e a mea!!! Te pup

Mimmi spunea...

Yummy ce bunatate ai pregatit !

Mihaela spunea...

Ce bine arata asa rumeniti, trebuie sa fie un deliciu!

nadina73 spunea...

Ce rumeni si ce gustosi trebuie sa fi fost.