Ciuperci pane umplute cu crema de branza




Si iata ca astazi va propun o reteta super simpla,care se preteaza de minune ca si aperitiv pt masa de Pasti.Se pregatesc in maxim 30 min si le puteti transforma in niste frigarui dragute alaturi de jumatati de rosii cherry si bucatele de ardei gras.

Ing:

400 gr ciuperci proaspete,micute(oite,vineciori)
4 oua
200 gr telemea de vaca
50 gr cascaval
1 leg marar,patrunjel sau ceapa verde(fiecare alege dupa gust,eu am folosit patrunjel)
100 gr faina
100 gr pesmet
sare,piper

Indepartati piciorusele ciupercilor,spalati-le si scurgeti-le bine de apa.Amestecati intr-un castron branza cu mararul,2 oua cascavalul dat pe razatoarea mare,sare si piper dupa gust.

Umpleti ciupercile cu amestecul de branza.
Uniti cate 2 ciuperci,indepartati surplusul de compozitie si prindeti-le cu o scobitoare.

Treceti perechile de ciuperci prin faina,

apoi ou batut si ,la final,prin pesmet.


Se prajesc in ulei incins.
Sunt bune atat calde,cat si reci.


Comentarii

bosquet a spus…
Foarte interesant!
Cred ca sunt super bune.
Ca sa continui seria de aperitive, ai putea sa incerci si o reteta de mini-pateuri cu ciuperci/branza.

Succesuri!
Yummy, ce bine arata! Sa le fac pane nu m-am gandit pana acum :) Weekend placut iti doresc!
Craita a spus…
Multumesc Alina pt apreciere,sper sa revii si sa vezi postarea actualizata,pt ca am avut prbleme cu netul si nu am reusit sa finalizez aceasta postare asa cum ar fi trebuit
Ai dreptate, arata mai bine acum :) Pupici!
Andrei Simonov a spus…
Foarte faine pozele!
retete- ina a spus…
foarte bune,o reteta de facit
maria mihalache a spus…
Wow...........ce idee minunata sa le unesti .....arata grozav, un aperitiv minunat.
Zile frumoase la acest sfarsit de saptamana!
Miodrag Surac a spus…
Faina reteta si prezentarea. O seara placuta.
retete- ina a spus…
te rog sa ridici un premiu de pe blogul meu,il meriti,zilnic creezi ceva bun si frumos
UnLazy a spus…
sunt fragede?
Craita a spus…
da,seamana la textura cu ciupercile facute pe gratar,doar ca au crusta crocanta

Postări populare