Ciuperci pane umplute cu crema de branza
Si iata ca astazi va propun o reteta super simpla,care se preteaza de minune ca si aperitiv pt masa de Pasti.Se pregatesc in maxim 30 min si le puteti transforma in niste frigarui dragute alaturi de jumatati de rosii cherry si bucatele de ardei gras.
Ing:
400 gr ciuperci proaspete,micute(oite,vineciori)
4 oua
200 gr telemea de vaca
50 gr cascaval
1 leg marar,patrunjel sau ceapa verde(fiecare alege dupa gust,eu am folosit patrunjel)
100 gr faina
100 gr pesmet
sare,piper
Indepartati piciorusele ciupercilor,spalati-le si scurgeti-le bine de apa.Amestecati intr-un castron branza cu mararul,2 oua cascavalul dat pe razatoarea mare,sare si piper dupa gust.
Umpleti ciupercile cu amestecul de branza.
Uniti cate 2 ciuperci,indepartati surplusul de compozitie si prindeti-le cu o scobitoare.
Treceti perechile de ciuperci prin faina,
apoi ou batut si ,la final,prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
400 gr ciuperci proaspete,micute(oite,vineciori)
4 oua
200 gr telemea de vaca
50 gr cascaval
1 leg marar,patrunjel sau ceapa verde(fiecare alege dupa gust,eu am folosit patrunjel)
100 gr faina
100 gr pesmet
sare,piper
Indepartati piciorusele ciupercilor,spalati-le si scurgeti-le bine de apa.Amestecati intr-un castron branza cu mararul,2 oua cascavalul dat pe razatoarea mare,sare si piper dupa gust.
Umpleti ciupercile cu amestecul de branza.
Uniti cate 2 ciuperci,indepartati surplusul de compozitie si prindeti-le cu o scobitoare.
Treceti perechile de ciuperci prin faina,
apoi ou batut si ,la final,prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
Comentarii
Cred ca sunt super bune.
Ca sa continui seria de aperitive, ai putea sa incerci si o reteta de mini-pateuri cu ciuperci/branza.
Succesuri!
Zile frumoase la acest sfarsit de saptamana!