Shaorma de casa
Ingrediente:
-piept de pui
- maioneza pregatita dintr-un galbenus fiert si unul crud
-cartofi prajiti
-salata de varza tocata foarte fin
-sos de iaurt
-ketchup
-boia de ardei dulce
-castraveti murati
un pachet de lipii gata facute
2-3 catei de usturoi,marar
MDP:
Pieptul de pui se asezoneaza cu diverse condimente,se sareaza usor si se pune intr-o tigaie rotunda,special facuta pentru gratar(asa puiul iese foarte fraged).
Daca nu aveti o asemenea tigaie,frigeti puiul pe gratarul obisnuit sau tineti-l intru-un sos de iaurt timp de 12 ore dupa care il puteti praji.
Pregatiti maioneza ca aici.
Prajiti cartofii,pentru sosul de iaurt folositi un iaurt gras,cremos,de ex.tnuva.
In iaurt adaugati un praf de sare,cateii de usturoi zdrobiti si putin marar tocat fin
Pregatiti salata de varza.
Incalziti lipia usor,tinand-o cateva sec pe ochiul de la aragaz.
Ungeti-o cu un strat de maioneza,
presarati cartofii,ketchup-ul,
carnea,salata de varza,boia,
sos de iaurt si castraveti tocati marunt.
Strangeti lipia si serviti imediat.
Pofta mare!
Comentarii
bonne soirée
Shaorma ta e foarte apetisanta.
Daca vrei, facem schimb de linkuri.
Te pup!
Flori
:)
Seara faina.
nu am ce imi trebuie in casa ...dar o sa am si o sa imi fac...
felicitari pt blog !
Mare atentie insa cum o rulati, sa nu dati pe jos!
Si inca un sfat: sa o faceti de oaie, asa cum trebuie!
Insha'Allah!