"Drob" de cartofi la tigaie
Si o sectiune:
Un mic dejun savuros sau poate o cina satioasa.Super simplu si ieftin.
Omleta asta noi o mancam cu rosii sau iaurt rece si gras.
1 kg de cartofi
8 oua
verdeata
un praf de sare
un praf de piper
Pregatim cartofii pentru razuit,ii curatam,ii spalam si ii portionam,
apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri fine.Ii stoarcem de zeama si ii amestecam cu ouale batute ( eu am adaugat mai intai 5,dar am vazut ca mai era nevoie si de celelalte)
,praful de sare si piperul,adaugam si verdeata.
Ingingem putin ulei intr-o tigaie teflonata si turnam jumatate din compozitie,nivelam si lasam la copt 6-7 min,
apoi cu ajutorul unei farfurii intoarcem "drobul" si pe partea celalta si il mai coacem putin.
Asta-i tot,serviti asa sau puteti astepta sa se raceasca,e foarte bun in ambele variante.
Un mic dejun savuros sau poate o cina satioasa.Super simplu si ieftin.
Omleta asta noi o mancam cu rosii sau iaurt rece si gras.
1 kg de cartofi
8 oua
verdeata
un praf de sare
un praf de piper
Pregatim cartofii pentru razuit,ii curatam,ii spalam si ii portionam,
apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri fine.Ii stoarcem de zeama si ii amestecam cu ouale batute ( eu am adaugat mai intai 5,dar am vazut ca mai era nevoie si de celelalte)
,praful de sare si piperul,adaugam si verdeata.
Ingingem putin ulei intr-o tigaie teflonata si turnam jumatate din compozitie,nivelam si lasam la copt 6-7 min,
apoi cu ajutorul unei farfurii intoarcem "drobul" si pe partea celalta si il mai coacem putin.
Asta-i tot,serviti asa sau puteti astepta sa se raceasca,e foarte bun in ambele variante.
Comentarii