Aripioare de pui in sos dulce picant
Va prezint o varianta super simpla de a prepara carnea de pui si care da foarte bine atat pe masa, cat si in burtile oamenilor:))
Nu m-as fi gandit niciodata ca mierea poate transforma o banala friptura in ceva extraordinar de bun,aceste aripi au o carne super frageda si formeaza la exterior o crusta crocanta,usor dulce si picanta.Le-am servit cu cartofi noi copti in cuptor,au fost delicioase!Pe voi va servesc cu reteta si va doresc sa aveti pofta.
Aripioare de pui in sos dulce picant
Ingrediente:
o tavita aripioare proaspete de pui
50 ml ulei
5-10 linguri vin rosu
3 linguri miere
3 linguri suc de rosii sau bulion dizolvat in putina apa
boia de ardei iute sau pudra de chili
piper
sare
Intr-un castron mare amesteci vinul cu mierea,sucul de rosii,uleiul,piper,boia si sare dupa gust.
Speli aripile de pui si le tai in 3 bucati,varful aripii se arunca.
o tavita aripioare proaspete de pui
50 ml ulei
5-10 linguri vin rosu
3 linguri miere
3 linguri suc de rosii sau bulion dizolvat in putina apa
boia de ardei iute sau pudra de chili
piper
sare
Intr-un castron mare amesteci vinul cu mierea,sucul de rosii,uleiul,piper,boia si sare dupa gust.
Speli aripile de pui si le tai in 3 bucati,varful aripii se arunca.
Comentarii