Pulpe de pui cu sos de bere neagra
Sunt mai multe decat delicioase.Carnea de pui pregatita astfel iese foarte frageda si foarte aromata,unde mai pui ca se fac rapid...O reteta ca aceasta ma scoate de multe ori din multe probleme,iar sosul,sosul este exceptional!
Pulpe de pui in sos de bere neagra
Ingrediente:
6 pulpe de pui
0 cutie de bere neagra,eu am folosit silva de 0,5
sare,piper,oregano
Speli si cureti copanele,apoi le presari cu sare si oregano.Inghesui toate pulpele intr-un vas termorezistent si torni peste ele berea neagra.
Le bagi in cuptorul incins timp de 30 min.
Eu nu stiu o reteta mai simpla de atat si nici mai rapida,ca sa nu mai zic de faptul ca pretul acestui fel nu sare de 10 lei.
Serviti cu piure si salata.
Comentarii
Eu pregatesc asa de multa vreme carnea de pui si de porc si ne place mult. Am facut chiar si cu bere blonda si tot au iesit bune :)
O seara placuta!