Dovlecei umpluti cu soufle de branza
O reteta simpla de tot si de sezon,dovleceii acestia suavi merg bine langa un gratar si un sos de iaurt sau o salata de varza.Si sper ca v-am dat o idee delicioasa pentru o masa usoara de vara,spor la gatit!
Dovlecei umpluti cu branza
6 dovlecei marisori
150 gr telemea de vaca
250 gr smantana
4 oua
100 gr cascaval ras
marar,ulei,sare,piper
o lingura faina
Cureti,tai in doua dovleceii pe lungime si cu o lingurita,le scoti miezul.
Prajesti corabioarele foarte putin,in ulei incins.
Miezul dovleceilor il toci si il fierbi cu putina apa si o lingura ulei.Iese un piure caruia ii adaugi branza rasa,2 oua,o lingura faina,1 lingura smantana,marar,piper si sare.
Umpli corabioarele si torni deasupra smantana ramasa,in care ai amestecat 2 oua.
Dai la cuptor pana se rumeneste frumoas deasupra.
Dovlecei umpluti cu branza
6 dovlecei marisori
150 gr telemea de vaca
250 gr smantana
4 oua
100 gr cascaval ras
marar,ulei,sare,piper
o lingura faina
Cureti,tai in doua dovleceii pe lungime si cu o lingurita,le scoti miezul.
Prajesti corabioarele foarte putin,in ulei incins.
Miezul dovleceilor il toci si il fierbi cu putina apa si o lingura ulei.Iese un piure caruia ii adaugi branza rasa,2 oua,o lingura faina,1 lingura smantana,marar,piper si sare.
Umpli corabioarele si torni deasupra smantana ramasa,in care ai amestecat 2 oua.
Dai la cuptor pana se rumeneste frumoas deasupra.
Comentarii
o zi minunata!
o zi placuta!