Rulada din carne tocata cu branza si ardei-Provocarea secreta august
O noua luna, o noua provocare initiata de Ama.Tot timpul sunt super entuziasmata sa descopar ce blog mi-a fost repartizat, luna aceasta am avut marea bucurie sa poposesc in casuta Adelei, un blog pe care de altfel l-am mai frunzarit de nenumarate ori, ba chiar am testat intr-un alt numar al provocarii, aceste minunate crochete.De data aceasta mi-am ales ceva tot din sectiunea aperitive, o rulada pe care am ochit-o de mult si pe care am servit-o ca fel principal alaturi de cartofi copti cu sos de mustar.
Rulada din carne tocata, umpluta cu ardei gras si branza
500 gr carne tocata
3 felii paine
usturoi dupa gust
1 ou
sare, piper
100 gr branza de oi
verdeata, eu am pus patrunjel
un ardei gras colorat dupa preferinta
100 ml vin alb sec
Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper, adaugam painea inmuiata in apa si stoarsa, usturoiul pisat, oul batut si amestecam bine.
Se intinde compozitia pe o folie alimentara, deasupra carnii se rade branza, presaram patrunjelul verde tocat si asezam pe margine fasii de ardei capia.
Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu
si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie
si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul.
Rulam cu grija. Asezam rulada intr-o folie de aluminiu
si invelim bine. Introducem in cuptorul incalzit la 180 grade cca 15-20 min. Scoatem, desfacem de folie
si turnam vinul. Lasam la cuptor , pana ce devine rumen, stropim din cand in cand cu vinul.
Comentarii
Adela, mi-a placut tare mult reteta ta, mirosea atat de bine in casa incat nici n-am mai putut astepta sa se raceasca vreun pic, ne-a ramas putina si a doua zi si am constatat ca se taie felii mult mai fryumoase si e la fel de buna ca in prima zi!
bY THE WAY:))) sotiile ar trebui sa gateasca din placere si nu platite de catre soti:))