Pancakes cu banane si ovaz





Doar trei ingrediente necesita aceasta reteta, sau mai bine spus, idee de mic dejun delicios, satios si foarte sanatos.
Pancakes fara gluten, lactate si fara zahar si nici macar agenti de crestere.
Aceste clatite sunt micul nostru dejun preferat pentru ca sunt foarte aromate, pufoase, dietetice si aromate si le mancam cel putin o data pe saptamana. Le putem fcae folosind acele banane prea coapte pe care le avem cu totii de obicei in casa.
 Delicios de sanatoase!




Banana Oatmeal Pancakes






2 banane foarte coapte
2 oua
1 cana ovaz fin
un praf de  sare 
scortisoara dupa gust



Se pun toate ingredientele  intr-un vas si se paseaza foarte fin cu mixerul vertical.


Aluatul trebuie sa fie de consistenta clatitelor americane, un fel de aluat de chec nu foarte vartos ce inca curge din lingura. Daca mai este nevoie de lichid, se poate adauga putin iaurt sau lapte pentru  a dilua compozitia.


Se coc intr-o tigaie teflonata, unsa cu putin ulei sau unt, la foc mediu si se servesc calde alaturi de topingurile voastre preferate.








aprox 30 secunde - 1 min, pana ce apar bule de aer pe marginea clatitei. 
Se intorc si pe partea cealalta si se coc inca pe atat.
Noua ne plac cu fructe rosii si sirop de artar.

Puteti urmari cum prepar aceste super easy pancakes impreuna cu fetita mea, special pentru ziua Internationala a Ceaiului pe canalul meu de youtube, unde va si puteti abona pentru a urmari viitoarele retete  si videouri. 




Sa va fie de bine!





Comentarii

Postări populare