"Drob" de cartofi la tigaie

Si o sectiune:

Un mic dejun savuros sau poate o cina satioasa.Super simplu si ieftin.
Omleta asta noi o mancam cu rosii sau iaurt rece si gras.

1 kg de cartofi
8 oua
verdeata
un praf de sare
un praf de piper

Pregatim cartofii pentru razuit,ii curatam,ii spalam si ii portionam,

apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri fine.Ii stoarcem de zeama si ii amestecam cu ouale batute ( eu am adaugat mai intai 5,dar am vazut ca mai era nevoie si de celelalte)

,praful de sare si piperul,adaugam si verdeata.

Ingingem putin ulei intr-o tigaie teflonata si turnam jumatate din compozitie,nivelam si lasam la copt 6-7 min,

apoi cu ajutorul unei farfurii intoarcem "drobul" si pe partea celalta si il mai coacem putin.

Asta-i tot,serviti asa sau puteti astepta sa se raceasca,e foarte bun in ambele variante.

Comentarii

geta a spus…
mi-ai facut o pofta!am sa incerc,cu siguranta...
Reka a spus…
Interesanta reteta, n-am mai mancat asa ceva. Daca-mi faci de mic dejun, iti multumesc mult :-)))). Este o varianta foarte buna de omleta pentru fetitele mele.
alison a spus…
craita,ce omleta savuroasa ,asa mic dejun te umple de energie!
Anonim a spus…
De salvat si incercat! :)
Gabriela a spus…
Ei pe asta nu o mai stiam! foarte interesanta reteta si cred ca am sa o incerc cat de curand pentru ca e foarte usor de facut si se face si repede! bravo merci de reteta arata extraordinar de bine,deja mi-e pofta!pupik!
Cami a spus…
Interesant titlul ! Seamana cu cele de lanoi sau Elvetia, originea, numite RÖSTI ! Interesant! O seara placuta, Cami din HAmburg
Liana10 a spus…
Ma autoinvit la masa si intind repede farfuria pt. o portie generoasa-e mic dejunul meu preferat ;-)Merci!
Surac a spus…
Imi place cum arata imi face pofta...

Postări populare